Het Duo van Daadkracht nu

AANGENAAM

Humor, vrolijkheid, samen werken, buiten ‘spelen’, stoeien, grenzen opzoeken; het zijn zo enkele termen die onze trainingen typeren. Elke keer weer samen met de deelnemer veranderingen in gedachten en gevoelens ervaren, om zo te werken een weerbaar persoon te worden. Wij zijn van nature mensen die anderen willen helpen. Het is voor ons het mooiste wat er is. Het geeft ons voldoening lef en moed te zien groeien en bloeien.

 ARLETTE

Ik werk al 23 jaar als verpleegkundige in binnen en buitenland. De meest uiteenlopende doelgroepen en alle leeftijdscategorieën zijn de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Van verslaving en psychiatrie tot jeugdgezondheidszorg en asielzoekers en alles daar tussenin. Daarnaast ben ik een fervent renner en recreatief kickbokser. 

Alex

Ik heb 23 jaar gewerkt bij Veiligheid en Justitie, als sportdocent. Sinds 2016 verzorg ik als zelfstandig ondernemer mentale en fysieke weerbaarheid trainingen. De weerbaarheid trainingen vinden in verschillende accommodaties plaats  , zowel binnen als buiten. Bij het dagelijks vastbijten in leerwensen van de deelnemers voel ik me als een vis in helder wa